Πρωτεΐνες Αύξησης Βάρους

Τα συμπληρώματα που προορίζονται για την αύξηση του βάρους, αποτελούνται κατά κύριο λόγο από υδατάνθρακα, αλλά και πρωτεϊνη, σε αναλογία ποσοστού μέχρι και 60 / 40 (Υδατάνθρακας / πρωτεϊνη). Ο υδατάνθρακας είναι η πρώτη και ακατέργαστη μορφή ενέργειας, καθώς συμβάλλει σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Είναι επίσης από τα στοιχεία με τη μεγαλύτερη...

Τα συμπληρώματα που προορίζονται για την αύξηση του βάρους, αποτελούνται κατά κύριο λόγο από υδατάνθρακα, αλλά και πρωτεϊνη, σε αναλογία ποσοστού μέχρι και 60 / 40 (Υδατάνθρακας / πρωτεϊνη). Ο υδατάνθρακας είναι η πρώτη και ακατέργαστη μορφή ενέργειας, καθώς συμβάλλει σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Είναι επίσης από τα στοιχεία με τη μεγαλύτερη θερμιδική αξία.
Οι υδατάνθρακες διακρίνονται σε απλούς και σύνθετους ανάλογα με τη σύνθεση και τον ρυθμό απορρόφησής τους από τον οργανισμό.
Οι υδατάνθρακες με την ταχεία απορρόφηση (διάσπαση), όπως η δεξτρόζη είναι η καλύτερη λύση για αμέσως μετά την προπόνηση αφού το σώμα εκείνη τη στιγμή έχει άμεση ανάγκη σε επανατροφοδότηση του εξαντλημένου γλυκογόνου.
Η βραδείας καύσεως υδατάνθρακες (π.χ. μαλτοδεξτρίνη) μπορούν να συνοδεύσουν ένα πρωτεϊνικό ρόφημα πριν την προπόνηση ή να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άλλο γεύμα της ημέρας και ανάλογα με τις θερμιδικές μας ανάγκες.

Περισσότερα

Πρωτεΐνες Αύξησης Βάρους Υπάρχουν 4 προϊόντα.

 • 40,32 €

  6 διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας Ενεργά πρωτεϊνικά ένζυμα αφομοίωσης (Aminogen και Papain) για μέγιστη απορρόφηση Αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAA) και άλλα βασικά και μη βασικά αμινοξέα

 • 46,34 €

  Απίστευτη γεύση κ διαλυτότητα 620cal με ενα scoop των 167gr 25gr πρωτεινης (1 scoop) 126gr υδατάνθρακα (1 scoop) 25gr βιταμινών κ μεταλλικών στοιχείων χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

 • 31,71 €

  33% whey protein  fast, medium, slow carbs + vitagro + oat Χωρίς Creatine  Αύξηση μυϊκής μάζας και δύναμης Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, γλουτένη και μηδενικά κορεσμένα λιπαρα. Γεύση: Σοκολάτα.

 • 24,39 €

  10 γρ. πρωτεϊνη / 100γρ 87 γρ. υδατάνθρακα / 100γρ Πρωτεινη ανάπτυξης μυικής μάζας, με κύριο συστατικό τον υδατάνθρακα. Γεύση: σοκολάτα, βανίλια Συσκευασία: 3.500 γραμμάρια.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα