Αμινοξέα

Τα αμινοξέα αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Στον άνθρωπο, 8 από τα 20 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση πρωτεϊνών δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνονται από την τροφή. Για το λόγο αυτό καλούνται απαραίτητα ή βασικά αμινοξέα. Οι άνθρωποι που ασκούνται έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη σε αμινοξέ...

Τα αμινοξέα αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Στον άνθρωπο, 8 από τα 20 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση πρωτεϊνών δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνονται από την τροφή. Για το λόγο αυτό καλούνται απαραίτητα ή βασικά αμινοξέα. Οι άνθρωποι που ασκούνται έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη σε αμινοξέα προκειμένου να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό στη λήψη συμπληρωμάτων αμινοξέων είναι η σωστή ισορροπία των βασικών και μη βασικών αμινοξέων καθώς και η σωστή αναλογία μεταξύ τους, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας κυρίως για τα BCAA. Εξίσου σημαντικό είναι να συνοδεύουμε τα αμινοξέα με κάποιες συγκεκριμένες βιταμίνες (πχ Β6 και Β12) για να μπορούν να μεταβολιστούν ευκολότερα και κυρίως γρηγορότερα από το σώμα μας.

Περισσότερα

Αμινοξέα Υπάρχουν 16 προϊόντα.

 • 20,33 €

  1000mg ταμπλέτα επιτρέποντας περισσότερη ευκολία στον έλεγχο της ημερήσιας πρόσληψής σας Σχεδιασμένο χωρίς πρωτεΐνη σόγιας. Χωρίς Γλουτένη.

 • 33,33 €

  Το Animal Nitro είναι το μόνο συμπλήρωμα διατροφής που έχει ακριβώς εκείνα τα αμινοξέα που έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Αυτά ονομάζονται Human Muscle Protein Complex (HMPC) και βρίσκονται μόνο στην φόρμουλα Animal Nitro.  Κάθε σακουλάκι του Animal Nitro περιέχει 6.000mg HMPC αμινοξέων.  Συσκευασία: 30 φακελάκια (paks)

 • 22,76 €

  επιταχύνουν τη μυική αποκατάσταση μετά την προπόνηση. βοηθούν στην ανάρρωση και ανάπτυξη των μυών και της μυϊκής δύναμης και αντοχής. μειώνουν τον καταβολισμό των μυών.

 • 21,95 €

  10gr καθαρών bcaa αμινοξέων Χωρίς πρόσθετους υδατάνθρακες, ζάχαρη και καφεΐνη.

 • 39,84 €

  10gr καθαρών bcaa αμινοξέων Χωρίς πρόσθετους υδατάνθρακες, ζάχαρη και καφεΐνη.

 • 20,33 €

  500.000mg υδρολυμένης πρωτεϊνης ανά μπουκάλι 12,5 ml αμινοξέων ανά δόση 300 mg B6 (300% ΗΣΔ)

 • Σε κάθε δόση περιέχει: L-Leucine 3g L-Isoleucine 1.5g L-Valine 1.5g Beta-Alanine 2g L-Arginine 1g

 • 28,46 €

  Tο κολλαγόνο fortibone® είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της υγείας του σκελετικού συστήματος καθώς: Βελτιώνει την σταθερότητα και την ελαστικότητα των οστών. Διεγείρει τη βιοσύνθεση του εξωκυτταρικού matrix των οστών. Μειώνει την αποδόμηση των οστών.  Μειώνει την απώλεια των οστικών κυττάρων. Υποστηρίζει την οστική πυκνότητα.

 • 17,89 €

  Δόση: 4 caps Δόσεις συσκευασίας: 32 4000mg Beta-alanine ανά δόση

 • 17,89 €

  Υψηλής ποιότητας γλουταμίνη  Βελτιστοποιημένο με ψευδάργυρο  Αυξάνει την ανάρρωση των μυών  Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα  Υψηλής βιοδιαθεσιμότητας

 • 26,02 €

  Οι Ταμπλέτες Amino 2000 Είναι Πλούσιες Σε Υψηλά Βιοενεργά Συστατικά: γλυκομακροπεπτιδίων βήτα-λακταλβουμίνη ανοσοσφαιρίνες Γλυκοπεπτίδια Λακτοφερίνη Yποστηρίζει την μυϊκή μάζα Yποστηρίζει το ανοσοποιητικό και το ορμονικό σύστημα

 • 20,33 €

  Γρήγορη αφομίωση στον μυϊκό ιστό. Αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου. Επιβράδυνση της καταστολής των μυϊκών ινών. Γρήγορη αποκατάσταση και αναδόμηση των μυών, μετά την προπόνηση ή δραστηριότητα Αύξηση της ισχύος των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 • 60,16 €

  Επιστημονικά παρασκευασμένο για μεγιστοποίηση της έντασης της άσκησης. Ενίσχυση της μέγιστης πρωτεϊνοσύνθεσης των μυών και επιβράδυνση του μυικού καταβολισμού. Δημιουργία μυών. Καύση λίπους. Νέα υπέροχη γεύση και γρήγορη διαλυτότητα. Δοκιμασμένο σε 2 πανεπιστημιακές μελέτες.

 • 30,08 €

  Τα AMINO 1000 περιέχουν τα υψηλότερης ποιότητας αμινοξέα από συνδέσμους πεπτιδίων τα οποία προέρχνται από καθαρή υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

 • Κάθε μασώμενη ταμπλέτα περιέχει: 1000mg Arginine 1000mg Glutamine Vitamin B6

 • 15,45 €

  OstroVit BCAA 2-1-1, ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει στη σύνθεση του, υψηλής ποιότητας διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων BCAA, στην πιο ευνοϊκή αναλογία 2: 1: 1 και σε εξαιρετικά ισχυρή περιεκτικότητα.

Προβάλλονται 1 - 16 από 16 αντικείμενα