Αμινοξέα

Τα αμινοξέα αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Στον άνθρωπο, 8 από τα 20 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση πρωτεϊνών δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνονται από την τροφή. Για το λόγο αυτό καλούνται απαραίτητα ή βασικά αμινοξέα. Οι άνθρωποι που ασκούνται έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη σε αμινοξέ...

Τα αμινοξέα αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Στον άνθρωπο, 8 από τα 20 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση πρωτεϊνών δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνονται από την τροφή. Για το λόγο αυτό καλούνται απαραίτητα ή βασικά αμινοξέα. Οι άνθρωποι που ασκούνται έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη σε αμινοξέα προκειμένου να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό στη λήψη συμπληρωμάτων αμινοξέων είναι η σωστή ισορροπία των βασικών και μη βασικών αμινοξέων καθώς και η σωστή αναλογία μεταξύ τους, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας κυρίως για τα BCAA. Εξίσου σημαντικό είναι να συνοδεύουμε τα αμινοξέα με κάποιες συγκεκριμένες βιταμίνες (πχ Β6 και Β12) για να μπορούν να μεταβολιστούν ευκολότερα και κυρίως γρηγορότερα από το σώμα μας.

Περισσότερα

Αμινοξέα Υπάρχουν 13 προϊόντα.

 • 33,33 €

  Το Animal Nitro είναι το μόνο συμπλήρωμα διατροφής που έχει ακριβώς εκείνα τα αμινοξέα που έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Αυτά ονομάζονται Human Muscle Protein Complex (HMPC) και βρίσκονται μόνο στην φόρμουλα Animal Nitro.  Κάθε σακουλάκι του Animal Nitro περιέχει 6.000mg HMPC αμινοξέων.  Συσκευασία: 30 φακελάκια (paks)

 • 17,74 €

  Φόρμουλα αμινοξέων Με bcaa & γλουταμίνη Ενεργειακά συστατικά Χωρίς καφεΐνη

 • 37,90 €

  Φόρμουλα αμινοξέων Με bcaa & γλουταμίνη Ενεργειακά συστατικά Χωρίς καφεΐνη

 • 20,16 €

  12,5 ml αμινοξέων ανά δόση 300 mg B6 (300% ΗΣΔ)

 • Σε κάθε δόση 10 gr περιέχει: L-Leucine 2,5 gr L-Isoleucine 1.25 gr L-Valine 1.25 gr L- Glutamine 3,5 gr

 • 17,89 €

  Δόση: 4 caps Δόσεις συσκευασίας: 32 4000mg Beta-alanine ανά δόση

 • 17,89 €

  Υψηλής ποιότητας γλουταμίνη  Βελτιστοποιημένο με ψευδάργυρο  Αυξάνει την ανάρρωση των μυών  Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα  Υψηλής βιοδιαθεσιμότητας

 • 26,02 €

  Οι Ταμπλέτες Amino 2000 Είναι Πλούσιες Σε Υψηλά Βιοενεργά Συστατικά: γλυκομακροπεπτιδίων βήτα-λακταλβουμίνη ανοσοσφαιρίνες Γλυκοπεπτίδια Λακτοφερίνη Yποστηρίζει την μυϊκή μάζα Yποστηρίζει το ανοσοποιητικό και το ορμονικό σύστημα

 • 20,33 €

  Γρήγορη αφομίωση στον μυϊκό ιστό. Αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου. Επιβράδυνση της καταστολής των μυϊκών ινών. Γρήγορη αποκατάσταση και αναδόμηση των μυών, μετά την προπόνηση ή δραστηριότητα Αύξηση της ισχύος των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 • 60,16 €

  Επιστημονικά παρασκευασμένο για μεγιστοποίηση της έντασης της άσκησης. Ενίσχυση της μέγιστης πρωτεϊνοσύνθεσης των μυών και επιβράδυνση του μυικού καταβολισμού. Δημιουργία μυών. Καύση λίπους. Νέα υπέροχη γεύση και γρήγορη διαλυτότητα. Δοκιμασμένο σε 2 πανεπιστημιακές μελέτες.

 • 30,08 €

  Τα AMINO 1000 περιέχουν τα υψηλότερης ποιότητας αμινοξέα από συνδέσμους πεπτιδίων τα οποία προέρχνται από καθαρή υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

 • Κάθε μασώμενη ταμπλέτα περιέχει: 1000mg Arginine 1000mg Glutamine Vitamin B6

 • 15,45 €

  OstroVit BCAA 2-1-1, ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει στη σύνθεση του, υψηλής ποιότητας διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων BCAA, στην πιο ευνοϊκή αναλογία 2: 1: 1 και σε εξαιρετικά ισχυρή περιεκτικότητα.

Προβάλλονται 1 - 13 από 13 αντικείμενα