Μείωση Λίπους Υπάρχουν 4 προϊόντα.

 • 39,84 €

  Εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν λιποδιάλυσης από τα καλύτερα της αγοράς, με την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει η UNIVERSAL, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής αθλητικών σκευασμάτων παγκοσμίως.

 • 16,26 €

  Προηγμένη θερμογενετική Φόρμουλα. - Ισχυρα Συστατικά Φαρμακευτικής Ποιότητας - Φυσικά και ασφαλή συστατικά - Αποτελεσματική μείωση του λιπώδους ιστού - Αυξάνει τη θερμογέννεση και το μεταβολισμό  - Παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας κατά τη διάρκεια της δίαιτας

 • 31,71 €

  Αυξάνει το μεταβολισμό Προωθεί τη μείωση του λιπώδους ιστού Εμποδίζει το σχηματισμό  νέου λίπους (λιποτροπικό) Περιορίζει το αίσθημα της πείνας Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας Συμβάλλει στην εξισορρόπηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα Είναι ιδανικό για bodybuilders στην περίοδο της γράμμωσης.

 • 19,51 €

  Το CLA είναι ένα πολύ-λειτουργικό λιπικό οξύ που εξισορροπεί τον οργανισμό βελτιώνοντας το μεταβολισμό του λίπους και ευνοώντας τη χρήση των αποθηκευμένων λιπών. Το CLA εμποδίζει την ικανότητα του σώματός σας να απορροφά και να αποθηκεύει λίπος και αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό με τον οποίο το σώμα σας καίει το υπάρχον λίπος.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα